Välkommen till IDÉ House of Brands

  • Gå til vår norskpråklige nettside
  • Gå till vår svenska språkiga webbplats
  • Besøg vores danske hjemmeside
  • Mene Suomen sivuilla
  • English information

Gåvokort

IDÉ House of Brands kan erbjuda en rad olika gåvokort


Nu har vi kampanj på alla våra gåvokort. Tom den 12 december erbjuder vi 10% rabatt på samtliga om du handlar minst 50 st!


Ett gåvokort är den perfekta presenten - det är enkelt och bekvämt att ge samtidigt som mottagaren får möjlighet att välja sin egen present. Nedan hittar du några exempel på de gåvokort vi har att erbjuda, men ta kontakt med din personliga representant för fler tips. Om du inte redan är kund hos oss, kontakta oss så hjälper vi dig välja rätt!

 

 

Exxelent

Exxelentcard låter dig som givare designa gåvokortet själv, sedan skapas en unik webbsida med ditt företags logotype och egna hälsningsfras.

Vinga of Sweden

Vinga of Sweden har fyra olika kort att välja mellan: Klassisk, Regal, Extravagans och Present. De ger er också möjlighet att skräddarsy ett gåvokort efter ert önskemål. De har alltid minst 60 produkter att välja mellan.

 

Supreme

Supreme erbjuder flera olika korttyper, med tonvikt på delikatesser. Men de har också gåvokort för heminredning.

Joyful

Joyful har ett brett sortiment att välja mellan med många kända varumärken. Dessutom ingår en extra gåva i 360-kronorskortet.

 

Tings

Gåvokortet har blivit en väldigt uppskattad julklapp, och i år innehåller det en extra stor överraskning! Nu finns det 9 olika förgåvor att välja mellan och i år får mottagaren dessutom kokboken ”Leifs Utvalda” helt utan extra kostnad!