Välkommen till IDÉ House of Brands

 • Gå til vår norskpråklige nettside
 • Gå till vår svenska språkiga webbplats
 • Besøg vores danske hjemmeside
 • Mene Suomen sivuilla
 • English information

Craft

Sedan 1977 har Craft arbetat aktivt med forskning och utveckling av ventilerande och fukttransporterande egenskaper hos olika material. Frukten av detta arbete är Craftprincipen, som är vårt sätt att förklara de egenskaper som funktionella tränings- och tävlingskläder måste ha för att skapa ett mikroklimat (temperatur och fuktförhållanden närmast kroppen) för optimala prestationer.


Ett intensivt träningspass resulterar i att kroppen producerar en ansenlig mängd svett. Det är så det ska vara och en bekräftelse på att man förbättrar konditionen. Men om du inte bär funktionskläder stannar svetten kvar på kroppen och täpper till porer, vilket medför att kroppstemperaturen stiger. Kläderna förvandlas då snabbt till ett obehagligt våtomslag som kyler, tynger ner och försämrar prestationsförmågan.


Bär du funktionskläder blir effekten den motsatta. Huden hålls torr och du kan prestera med en optimal kroppstemperatur. Med Crafts funktionskläder i upp till tre lager skapar du det perfekta mikroklimatet och grunden för en optimal prestation. Varje lager är lika viktigt och kompletterar de övriga i kedjan.

Craft brand

Artiklar 1 till 24 av totalt 100

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 24 av totalt 100

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5