Välkommen till IDÉ House of Brands

  • Gå til vår norskpråklige nettside
  • Gå till vår svenska språkiga webbplats
  • Besøg vores danske hjemmeside
  • Mene Suomen sivuilla
  • English information

Om IDÉ

Succé handlar om att bli igenkänd.

IDÉ House of Brands är Nordens största leverantör av Profil och Presentreklam med 8 kontor
i Norge, 3 kontor i Sverige, 3 i Danmark och 2 kontor i Finland.
2013 var omsättningen i Norden ca 385 mnok och vi har ca 125 anställda idag.  
Bolaget grundades för 27 år sedan av familjen Lauritzen som alla än idag är engagerade och verksamma i bolaget.

I Dröback sitter vår designavdelning som tar fram skisser och förslag, samt inköpsavdelningen.
Genom att välja de bästa, mest seriösa och pålitliga samarbetspartnerna har vi uppnått en jämn och fin kvalitet på våra leveranser.

Vi kan leverera det mesta av allt du ser omkring dig och om det inte finns så har vi möjlighet att göra specialproduktioner.  
IDÉ House of Brands levererar profilartiklar, kläder, gåvor och kampanjprodukter till alla typer av företag och verksamheter.
Profilering fungerar bäst när du väljer en produkt som understryker målet med kampanjen eller förmedlar företagets värderingar.

Erfarenhet och ambition

Vi har lång erfarenhet med att utveckla och välja ut gåvor och profilartiklar som gör att du blir igenkänd och ihågkommen.
Som kund hos oss är du i trygga händer  i våra säljteam med gedigen erfarenhet.

Vi är mycket angelägna med att leverera: rätt produkt, i rätt kvalitet och till rätt tid och plats.
Två gånger om året gör vi egna kataloger som vi distribuerar ut till våra kunder.
I februari kommer Giveawaykatalogen och i september Huvudkatalogen med Gåvor och Textil. Här finns 1000 tals produkter och katalogerna är ett bra verktyg att snabbt finna pris och förslag i.

IDÉ House of Brands är ISO-certifierade i både kvalitet och miljö för ständig utveckling och förbättring. Detta tycker vi är viktigt och i linje med vår vilja att göra saker på rätt sätt och med engagemang för vår miljö.

Vår succé ett resultat av ett gott samarbete med alla våra kunder. Detta gör att vi alltid kan leverera rätt produkter och service, komma med nytänkande förslag och hjälpa våra kunder göra rätt val.


Distribution

Våra kunder kan alltid beställa den produkt och det som passar dem bäst, möjligheterna är obegränsade. Beställning sker via kundernas webbshopar, kundens inköpsportal, e-post eller telefon, beroende på vilken beställningsmetod som passar bäst. Leverans sker till en företagsadress, distributionscentral, avdelningskontor eller en hemadress. Leverans sker i gåvopapper eller i en kartong med eller utan personlig hälsning.


Goda samarbetspartners

Våra samarbetspartners är utvalda efter en noggrann process som gör att vi alltid kan upprätthålla hög kvalitet på samtliga produkter som vi levererar. Med hjälp av våra profilprodukter når alltid ditt budskap fram.


Resultatet är en professionell synlighet hos våra målgrupper. Tillsammans med dig och din affärsverksamhet utvecklar IDÉ House of Brands idéer som stärker ditt varumärke genom give aways, profilartiklar, gåvor, profilkläder och annan varumärkesprofilering. Vi är helhetsleverantören som ger dig rätt produkt, i rätt kvalitet, rätt pris och rätt tid.