Specialdesignade cykelkläder

Nu är det vår och cykelsäsongen är snart här, varför inte utnyttja möjligheten att både ge personalen en intensiv fysisk aktivitet samt ditt företag en fantastisk profileringsmöjlighet? Genom att ge din personal träningskläder motiverar du dem till fysisk aktivitet, vilket i sin tur leder till många fördelar som lägre frånvaro, mer motivation och produktivitet.

Företaget kan då spara mycket av investeringarna i åtgärder som främjar fysisk hälsa, en hälsosammare livsstil och en bättre arbetsmiljö. Sportkläder och kostymer ger inte bara laganda utan är även en utmärkt möjlighet att profilera med din logotyp eller slogan – både för yttre synlighet och intern samanhållning. IDÉ House of Brands levererar sportkläder till de allra flera idrottsgrenar, t.ex. cykling.

Möjligheterna är oändliga när du utformar din egen cykelutstyrsel, det är bara kreativiteten som sätter ens gränser. Här är några utav alternativen:

Lagervaror: Vi har ett brett utbud av träningskläder.

Cyklist

IDÉ House of Brands designar och skräddarsyr din cykelutrustning enligt dina önskemål och behov.

Till exempel kan du kombinera långa och korta byxor, med eller utan hängslen, tröjor, jackor och handskar. Och naturligtvis, dam och herr modeller efter behov.

Pris och leveranstid beror på antal delar och design men vanligtvis så tar det 4-6 veckor. 

Nettbutikk for dine profilprodukter