Tips för framgång på mässan

Hur står du ut i mängden? Gör dig synlig för potentiella kunder och visa vem du är eller vad du representerar. Vi har både produkterna och kompetensen för att du ska få det bästa resultatet på mässan.

Expo

Hos IDÉ House of Brands kan du alltid välja från det bästa på marknaden, våra samarbetspartners är några av de främsta på monter-, mäss- och displayprodukter. Dessutom har vi en specialist i vårt egna team med en gedigen bakgrund från expobranchen. Efter era behov skapar vi den bästa möjliga lösningen.

Kläder

För en komplett och tydlig profilering har vi ett stort urval av kläder perfekta för mässan. Vi ordnar kläder i ditt företags färger eller med er logotyp, vi har allt från kostym och blazer till chinos och piké. Monterpersonalen bör spegla företaget och anpassas efter både målgrupp och typ av mässa.

Giveaways

Med genomtänkta giveaways minns kunden dig bäst. Vi har kunskapen att ta fram något unikt för dig ur raden av olika giveaways. Bjud gärna dina potentiella kunder på godis, det uppskattas av de flesta. Självklart ska din logotyp vara på omslaget och även detta hjälper vi dig att få en fin design på.

Kontakta oss för att få ut det bästa möjliga av er medverkan. Vi hjälper dig genom hela processen.

TO DO-list

1. Planera tidigt
Ju tidigare du börjar, desto bättre förutsättningar får du för att göra succé.

2. Sätt mål
Tydliga och konkreta mål är viktigt för ett så bra resultat som möjligt.

3. Bestäm utforming av din plats
När du har fastställt dina mål kan du bestämma storlek och design på din monter.

4. Använd giveaways
88% kommer ihåg vem som gett dem en profilprodukt efter 12 månader. Att överraska potentiella kunder med en giveaway är därför ett effektivt sätt att få de att både minnas dig och att få ett gott intryck av din verksamhet.

5. Marknadsför din medverkan
Locka befintliga och potentiella kunder i dina digitala kanaler med det som utmärker dig.

6. Förbered din medverkan
Låt de som ska företräda företaget på mässan öva på presentationstekniker och veta ert budskap.

7. Följ upp
Var aktiv och uppmärksam. Skriv ner vem du pratat med och vad ni pratat om under mässan, på så vis kan du enkelt följa upp ert samtal.