Grandfabric

Enklare och flexiblare än så här kan det inte bli. Ramar i lättviktsaluminium som både är lätta och smidiga att transportera samtidigt som det ger en stabil grund för din monter. Denna ram, tillsammans med det sublimeringstryckta, högkvalitativa stretchtyget, ger dig utmärkt exponering då tyget kan tryckas på både fram- och baksida. Inte nog med att de är enkla att ta med sig, modulsystemet är även ombyggbart och kompatibelt med påbyggnadsmoduler så att du kan anpassa din monter helt efter eget behov eller utrymme.

Väggarna finns som fristående mässväggar men kan även sättas ihop för att bilda en monter. En fristående vägg, som är utmärkt som mässvägg, eventvägg eller backdrop, finns i både rak och svängd form samt i olika storlekar.

Det finns många olika varianter att välja på. Nedan ser du tre olika sätta att trycka stretchtyget. Du kan välja på att trycka på ena sidan och lämna baksidan otryckt. Du kan även trycka två olika motiv på fram- och baksidan eller trycka samma motiv på både fram- och baksida för maximal exponering.

Intresserad eller vill du veta mer?
Kontakta oss på:
offert@idegroup.se
+46 8 556 023 60
Mässvägg i GrandFabric
Enkelsidig mässvägg med svart baksida
Olika tryck på mässväggens fram- och baksida
Samma print på en dubbelsidig mässvägg
Montering av mässvägg

För att enkelt sätta upp din mässvägg:
1. Klicka ihop de fyra ramdelarna
2. Trä din tygbild över ramen
3. Stäng dragkedjan
4. Sätt dit fötterna
5. Klar!