VÄLKOMNA till idé house of brands!

Simon&Simon + IDÉ = sant

Pressmeddelande

Stockholm 12 juni 2020.

Simon&Simon/Imoimo AB har efter en tids nära samarbete med IDÉ House of Brands idag skrivit ett avtal om övertagande av verksamheten. Detta innebär att IDÉ House of Brands med omedelbar verkan kommer fortsätta och ta ansvar för pågående och framtida projekt och förfrågningar. Redan lagda och ännu ej levererade orders kommer dock levereras och faktureras från Simon & Simon/ Imoimo AB.

Vi har noga valt IDÉ House of Brands med övertygelsen om att deras stora organisation och resurser i kombination med sin lokala närvaro och erfarna och serviceinriktade personal kommer kunna ge våra kunder en fortsatt hög service och stort engagemang. IDÉ har också resurser och mångårig erfarenhet av webshop/lager/logistiklösningar samt en närvaro i hela norden som för vissa av våra kunder kommer att tillföra nya spännande möjligheter.

Jag avslutar med ett stort och ödmjukt tack för förtroendet och alla roliga uppdrag genom åren.

 

Simon Olsson, VD

Simon & Simon/Imoimo AB

Välkomna!

Det är med stor glädje och förväntan som vi idag signerat ovan nämnda avtal och därmed har det stora nöjet att hälsa Simon & Simons kunder varmt välkomna till IDÉ House of Brands.

Kort om IDÉ House of Brands:

IDÉ är en nordisk koncern som startades 1987 i Norge. Vi är idag verksamma Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Omsättningen för koncernen var 2019 var ca 500 MSEK. IDÉ är ISO-certifierade för kvalitet och miljö (9001:2015/14001:2015) samt medlemmar i IEH, Initiativ for Etisk handel (www.etiskhandel.no)

Med ett stort fokus på hållbarhet hjälper vi våra kunder att finna effektiv produktmedia.

Vi ser fram emot att fortsätta Simon och hans kollegors goda arbete och förhoppningsvis kunna tillföra våra erfarenheter och resurser.

Vid eventuella frågor är ni välkomna att kontakta mig.

Anders Ekvall, VD

IDÉ House of Brands, Sverige

anders.ekvall@idegroup.se

Tel direkt: +46 708 10 76 10

Tack för att du kontaktade oss