ARBETSKLÄDER OCH uniforM

Vi designar och utvecklar arbetskläder och uniformer som stärker och utvecklar våra kunders varumärke. Vårt mål är att vara en flexibel och pålitlig partner inom arbetskläder, oavsett om du väljer att specialproducera hela kollektionen eller omväljer en kollektion ifrån vårt lagerutbud.

Vi tittar på vilka olika behov och önskemål du som kund har och tillsammans finner vi den bästa lösning för ditt företag.

Kläder med logotyp ses kanske inte som ett traditionellt marknadsföringssätt, men i grund och botten är det ändå en marknadskanal där du kan profilera ditt varumärke. Det är en stor skillnad mellan branscher, och vi har delat upp segmentet i två delar: arbetskläder och uniform.

Arbetskläder

Arbetskläder kan vara t-shirts, poloshirts, skjortor, tröjor, klänningar eller kostymer för att nämna några. Vilken typ av kläder du väljer beror på vilken bransch du arbetar i och vilken typ av människor som ska bära dina kläder. En mäklare kanske vill ha en blazer med en diskret logotyp på bröstfickan och till det en slips i logofärgerna och en svart parkas med broderad logotyp ton-i -ton på arm, medan en säljare som ska synas på en mässa passar bättre i en färgglad hoodie med en stor logotyp på rygg och bröst. Vår kunskap, i kombination med rätt materialval, ska hjälpa dig att välja plagg som de anställda gärna vill ha på sig och som samtidigt kommunicerar företagets värderingar.
 
iwear

Uniform

Från flygbolag, bussföretag, rederier och livsmedelskedjor till järnvägsoperatörer, polisen, hotell, apotek och säkerhetsföretag. Vi har kunder inom alla segment där vi levererar skräddarsydda uniformer för varje yrkesgrupp. En uniform måste vara både praktisk för den anställde och kommunicera företagets värderingar. Våra kunder tillhör ett brett utbud av affärsområden, vilket ger oss god erfarenhet inom områden, erfarenheter som vi tar med oss i nya projekt.
 
iwear

 


Hur vi jobbar

- steg för steg
 

 1. Design och utveckling
  Med hjälp av erfaren personal och god kunskap utvecklar och designar vi kompletta kollektioner men även individuella plagg. Vi tillverkar företagskläder, arbetskläder och uniformer som de anställda trivs i. .

 2. Produktion
  Våra skandinaviska kontor och två fabriker i Dhaka, Bangladesh, har ett flexibelt arbetssätt med hög service från första skiss till leverans. Vår egen kvalitetssäkring fungerar alltid med förmån för våra produkter, människor i produktionen och miljön. Plaggen är anpassade till den person som ska använda dem, alla är vi olika, vi tar alltid hänsyn till det i processen.

 3. Projektledning
  Vårt mål är att underlätta för dig. I ett projekt har du alltid en projektledare som du arbetar tillsammans med. Projektledaren arbetar direkt med fabriken så att all information är förstahandsinformation.

 4. Logistik
  Vi hanterar stora och mindre beställningar på arbetskläder varje dag. Det är helt upp till dig om du vill att kollektionen ska levereras i sin helhet när den är färdigproducerad eller om vi tar hand om distribution via en onlinebutik, där varje avdelning beställer vad de själva önskar, det är helt upp till dig.