Coronavirus - information till våra kunder

Hur kommer utbrottet av CORONA-virus i Kina att påverka våra produktioner?

Coronaviruset blev som de flesta vet förklarad en internationell kris i förra veckan av WHO och det internationella samfundet vidtar nu kontinuerliga åtgärder för att förhindra spridning.

En del av de åtgärder som vidtagits är reseförbud, inställda flyg och inte minst en förlängning av det kinesiska nyåret som innebär att arbetare inte får gå tillbaka till sina jobb som normalt. För alla företag som jobbar med leveranser och har produktion i Kina så kommer detta ha betydelse i större och mindre utsträckning.

Det är svårt för oss att bedöma omfattningen av detta för tillfället, men det förväntas bli förseningar i produktionen. Mycket tyder också på att förseningarna kommer sprida sig och påverka leveranstider och kapacitet under lång tid framöver.

 

Vi på IDÉ House of Brands vill i samband med detta uppmuntra alla våra kunder som har potentiella projekt med produktion i Kina det här året att kontakta oss så snart som möjligt. Även om du inte ska ha varor förens under andra halvåret så kan det vara nödvändigt att sätta igång processen redan nu för att säkra leveransen. Och ska du ha leverans inom loppet av de närmsta månaderna kan det innebära att vi behöver se på alternativ från våra lager i Europa eller Norge istället.

 

Vi följer självklart situationen i Kina noga och vill göra det vi kan för att begränsa skadan för våra kunder. För ytterligare frågor ta kontakt med ditt lokala IDÉ-kontor eller genom formuläret nedan.

corona-virus

Tack för att du kontaktade oss