Från inspiration till innovation

Tillsammans skapar vi värden, och vi jobbar som bäst när vi får
jobba med er.

När nya produkter ska utvecklas eller befintliga produkter vidareutvecklas, finns det två faktorer som är avgörande för ett bra resultat - Innovation och inspiration. Men vad lägger vi egentligen i dessa begrepp?

Innovation kräver inspiration

Att vara innovativ betyder för oss att vara nytänkande och nyskapande. Vi arbetar med begreppet på två sätt. Dels arbetar vi med innovation när vi utvecklar och förbättrar befintliga produkter. Det kan handla om nya material, funktionalitet, trender och krav på marknaden. Dels försöker vi alltid att vara innovativa när vi skapar nya produkter. För oss är det enkelt - all innovation måste skapa ett värde för våra kunder, annars är vi inte tillräckligt bra.

Därför har vi alltid kunden i fokus. Vi följer samhällsutvecklingen och går långt för att skapa hållbara och miljövänliga produkter. Sist men inte minst måste inspirationen vara på plats, för från inspiration kommer god innovation. Men vad inspirerar oss?

Inspiration kan vara mycket och det finns inget facit på vad det är eller vad det kommer ifrån. Det kan vara den där låten som ger dig gåshud på väg till jobbet eller en djupblå färg som sticker ut när du bläddrar i ett magasin. Det kan vara formen på en svamp du ser på skogspromenaden eller en person som gör ett intryck på dig. För även om vi är inspirerade av färgtrender, miljö och natur, är det särskilt människor som inspirerar oss.

Idé och inspiration

För oss handlar det om samarbete. Det är genom ett gott samarbete som våra mest fruktbara, kreativa processer uppstår för att kunna skapa de mest innovativa, hållbara och användbara produkterna. Vi arbetar bäst när vi arbetar med er. Relationen till våra kunder är vår kärna och vi inspireras av att ha en nära och öppen relation till er. Ju bättre relation desto bättre samarbete.

Branschen har förändrats och idag är vi närmare konsumenterna än någonsin tidigare. I kölvattnet av detta skapas också ännu bättre produkter med både värde och träffsäkerhet. För oss är en bra produkt en produkt som återspeglar kunden. Vi har en önskan om att delta i processen från början för att kunna vara kreativa tillsammans och hitta de bästa produkterna. Det behöver inte nödvändigtvis vara det senaste, det mest innovativa eller det hetaste på marknaden - ibland slår en enkel mugg med rätt budskap bäst.

Med flera av våra kunder sätter vi oss ner i början av året, ser vilka aktiviteter de har planerat och vilken typ av produkt som passar var. En bra process ger goda resultat. Låt oss hjälpa dig att komplettera din marknadsföringsplan och utveckla produkter som stöder resten av din kampanj. Vi jobbar bäst när vi jobbar med er.

Inspireras av hur vi arbetar med några av våra stora kunder