Gåvolösningar

Alla vill vi hitta den perfekta gåvan till våra anställa, oavsett tillfälle. IDÉ har flera gåvolösningar för att matcha just din verksamhet. En gåva är en möjlighet att motivera anställda och tacka för det jobb de gör under hela året.

Vi skräddarsyr lösningar för att förenkla processen och begränsa tiden du spenderar för att hitta gåvor till de anställda. Vill du så levererar vi gärna allt inslaget med tillhörande kort.

Välj om du vill att dina anställda själva ska välja sin egen gåva i vårt 300 presentprogram eller att vi tillsammans sätter ihop ett urval av produkter som speglar och passar just din verksamhet. Kom ihåg att vi också kan hjälpa dig med tillfällen som jubileum, födelsedagar, bröllop, tävlingar med mera.

Läs vidare för några av de alternativ vi kan erbjuda dig och dina anställda och kontakta oss om någon av lösningarna är rätt för ditt företag.

Några av våra gåvolösningar

1. Gåvokort, med flera valalternativ av gåvor för dina anställda

Vi erbjuder en lösning där dina anställda fritt kan välja bland en mängd utvalda gåvor i olika kategorier. Varje anställd får ett unikt inlogg och väljer själv enkelt sin gåva ur ett brett sortiment. Gåvokorten finns i flera olika prisklasser tillsammans med olika lösningar för gåvoval.

2. Egendesignat gåvoprogram

Du väljer gåvorna, vi skräddarsyr en webblösning! Här får du fritt välja ur vårt sortiment av 300 gåvor som vi sedan sätter ihop en design för efter dina önskemål. Vi kan kategorisera eller sortera presentvalen om så önskas. Kontakta oss för mer information om den skräddarsydda lösningen.

3. Jubileumsgåvor

Stärk din interna identitet genom att lyfta viktiga tillfällen internt. Oavsett om det är företaget som fyller år, en anställd som gifter sig eller får barn, så sätts det alltid värde på att uppskattas. Vi kan sätta samman ett fast urval av gåvor som du kan välja från eller erbjuda presentkort.

4. En motiverande gåva för en god insats

Goda resultat bör belönas! Utmärkte någon sig särskilt den senaste månaden eller har du kanske en försäljningstävling? En genomtänkt uppskattning gör det extra attraktivt att jobba vidare i samma takt och att sträcka på sig lite extra.