Ledig tjänst - E-Commerce coordinator, Stockholm

Vill du arbeta i nordens ledande företag inom en spännande och rolig bransch? Har du intresse och kunskap inom CMS/PIM och ett brinnande intresse för kundservice med en administrativ ådra? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Tjänsten som E-commerce coordinator är en tillsvidareanställning på 100%.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi söker dig som är kommunikativ, brinner för att ge kunderna en god service och har förståelse för e-handel.

Om tjänsten

I rollen som E-commerce coordinator är du en viktig länk mellan kunderna, våra kundansvariga projektledare och våra leverantörer. Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:

  • Support mot företagets B2B-kunder via mail, chatt och telefon
  • Orderhantering
  • Inköp och lageroptimering
  • Arbeta med nyhetsbrev/kampanjer och dess innehåll
  • Uppdatera innehåll i webbshoppar
  • Vara behjälplig vid övrig orderhantering
  • Övriga kontorsgöromål och ”spindeln i nätet” på vårt Stockholmskontor

Om dig

För att vara lyckosam i rollen som E-commerce coordinator ser vi gärna att du har erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Vi ställer dock ej detta som ett krav, utan ditt driv och intresse för tjänsten kommer att bli avgörande. Då vi både har svenska, nordiska och internationella kunder måste du behärska minst svenska och engelska i tal och skrift.

Du har utbildning eller erfarenhet av webshopsadministration. Kunskaper i Adobe Illustrator/Photoshop är meriterande men inget krav.

Som person ser vi gärna att du är initiativrik, självgående, driven och prestigelös. Du kommer att samverka både med kollegorna i Stockholm, Göteborg och Lund, men även ha kontakt med koncernens olika bolag och kontor runt om i Norden. Du kommer in i en organisation med korta beslutsvägar varför vi ser att du är flexibel som person, kan hantera flera saker samtidigt och bidrar med positiv energi till gruppen. Vidare är du noggrann i ditt arbete och besitter ett stort driv om att utveckla såväl dig själv som företaget. Har du dessutom ett kreativt sinne med ett gott öga för design så har du alla förutsättningar att lyckas i rollen.

Om IDÉ House of Brands

Med en omsättning på ca 450 MKR och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island, och ca 140 medarbetare, är IDÉ House of Brands nordens ledande leverantör av produktmedia; profilprodukter, profilkläder, expoprodukter, gåvor, arbetskläder mm. Koncernens huvudkontor ligger i Dröbak, Norge. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Lund.

Placering och start

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Waterfront Building, precis bredvid Stockholms Centralstation, i en mycket inspirerande och kreativ miljö.

Startdatum efter överenskommelse.

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Dock kommer urvalsprocessen att börja först v.32. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

Skicka CV och personligt brev till:

anders.ekvall@idegroup.se