Project manager, göteborg

Vill du arbeta i nordens ledande företag inom en spännande och rolig bransch? Brinner du för att jobba självständigt med relationsbyggande försäljning? Då har vi det perfekta jobbet för dig!
 

Om tjänsten

Du ska med hjälp av produktmedia skapa mervärde för kunden genom en stor bredd av produkter och tjänster. Du har stöd i det lokala säljteamet och även centrala stödfunktioner så som designavdelning, sälj- och marknadssupport, inköpsavdelning, ekonomiavdelning. mfl.  Du kommer att ansvara för hela säljprosessen från kundkontakt till avslut. Det krävs en stor portion självständighet och förmåga att arbeta i ett högt tempo med många olika projekt.

Om dig

Vi söker dig som är en trivselskapande säljare med resutlatfokus.

Du är bra på att leda dig själv och i viss mån andra mot uppsatta mål.

Du är lösningsorienterad, har känsla för struktur och gillar att ta egna initiativ.

Vi ser gärna att du har ett stort kontaktnät och en relevant befintlig kundportföj.

Du kommer in i en organisation med korta beslutsvägar varför vi ser att du är flexibel som person, kan hantera flera saker samtidigt och bidrar med positiv energi till gruppen. Vidare är du noggrann i ditt arbete och besitter ett stort driv om att utveckla såväl dig själv som företaget.

Om IDÉ House of Brands

Med en omsättning på ca 450 MKR och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island, och ca 140 medarbetare, är IDÉ House of Brands nordens ledande leverantör av produktmedia; profilprodukter, profilkläder, expoprodukter, gåvor, arbetskläder mm. Koncernens huvudkontor ligger i Dröbak, Norge. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Lund.

Placering och start

Tjänsten är placerad på vårt kontor på Götaforsliden 13, (Mölndals Kvarnby)

Tillträde efter överrenskommelse.

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan. Vid frågor kontakta Anders Ekvall på 0708-107610

Skicka CV och personligt brev till:

anders.ekvall@idegroup.se