Motivera de anställda!

Mejla oss: offert@idegroup.se

Motivations kit 

Motivera de anställda genom att sätta ihop ett kit som symboliserar det som ni önskar att satsa på framöver.

Nedan hittar du produkter som gör vardagen mer praktiskt, alla produkterna är valda speciellt med tanke på kvalité, design och hållbarhet. Se vår översikt över Hållbara material här.

Hittar du inte produkter du önskar här så kontakta oss, vi skräddarsyr ett kit som passar just er.


Anteckningsböcker & kalendrar

Även i en digital värld ser vi behovet av anteckningsböcker och kalendrar. Märk den med en diskret logo eller profilera hela boken med ditt budskap.

 

A5 NOTATBOK

XDCOLLECTION

Var miljövänlig utan att kompromissa med stilen med den här fantastiska anteckningsboken i återvunnet limmat läder. Anteckningsboken finns i grått och brunt.

 

AWARE™ A5 NOTATBOK

XDXCLUSIvE

Denna kollektion har ett AWARE ™spårämne. Med AWARE ™ garanteras användningen av äkta återvinningsbara material samt effekten av vattenbesparingar. Färg: Svart, marinblå och stenkol

 

2021 Kalender

MOLESKINE

Dagskalender med hårt omslag 2021, formaterad att visa varje dag på en sida. Innehåller även självhäftande etiketter för markering viktiga datum och tidsfrister. Färg: Svart.

 

2021 KALENDER

MOLESKINE

Inbunden veckoplanerare i Moleskine för 2021, utformad med veckans händelser till vänster och en linjerad sida för anteckningar och idéer till höger. Svart elastisk stängning, sidband och en expanderbar innerficka. Konstläderpapper. Färg: Svart.

 


 

MUSMATToR

En musmatta kan vara en enkel musmatta i neopren eller den kan kombineras med andra funktioner som t.ex laddare eller stativ för mobil.

 

Musmatta

XDCOLLECTION

5W PU-musmatta med integrerad trådlös laddningsplatta för att ladda alla telefoner som stöder denna teknik. Den kan också användas som ett stativ för din mobiltelefon.

 

Kork Musmatta

XDCOLLECTION

5W trådlös laddare med kork utvändigt. Kan användas som både musmatta och stativ. Trådlös laddning är kompatibel med alla QI-enheter.

SHOPPINGbagAR

Praktisk shoppingbag för att ge bort motivationspaketet i. Återanvändning är viktigt idag, ett bra alternativ till en presentpåse.

 

Aware™ shoppingbag

XDCOLLECTION

Ingen greenwashing, men en sann historia om hållbarhet! Impact-samlingen är gjord med AWARE-spår. AWARE ™ ger garanti för påståenden om återvunnet material och vattenförbrukning. Färg: Svart, vit och marinblå.

 

shoppingbag

NIGHTINGALE

Praktiskt shoppingbag (150 g / m2) med handtag. Finns i många färgalternativ. Stl 41x38 cm

 


TRÅDLös laddare och POWERBANK

I en digital vardag är en powerbank viktig när du är på språng. Här kan du välja mellan flera typer baserat på dina anställdas behov.

 

Kork organizer

XDCOLLECTION

5W trådlös laddare och pennhållare av kork. 150 cm lång TPE-mikrokabel av vetehalm (15%) ingår. Kompatibel med alla QI-enheter.

 

powerbank

XDCOLLECTION

Powerbank 5000 mAh i fickstorlek behandlad med Biomaster. Ett antimikrobiellt medel som ger skydd mot skadliga bakterier.

 

powerbank

XDCOLLECTION

Platt 5,00 mAh powerbank i högkvalitativ aluminiumlegering som passar perfekt i fickan, vilket gör det enkelt att ta med sig. Fulladdat ger tillräckligt med energi för att ladda din telefon upp till två gånger.

 

Laddkabel

MR bio

MR. Bio är en multifunktionell laddningskabel utrustad med 5 olika kontakter för att synkronisera alla dina tekniska enheter. Kroppen är tillverkad av biologiskt nedbrytbar plast och flexbenen är gjorda av DuPont-papper.

 


DRicksflaskor och muggar

Dricksflaskor och muggar med ditt eget namn är inte bara en trevlig personlig gåva utan hjälper också anställda att undvika att byta koppar på kontoret.

 

Mugg med eget namn

Porslinmugg

Muggar i alla former och färger. Vi trycker din logo och medarbetarens förnamn.

 

mugg av majs och vetehalm

Ett bättre miljöval

Kopp i 65% PLA-majs och 35% vetehalm med bambulock och korkgrepp. 420 ml. PLA (polymjölksyra) är ett 100% biobaserat alternativ till konventionell plast. Den är gjord av fermenterad stärkelse som är fri från toxiner och kolneutral.

 

Dricksflaska

Ett bättre miljöval

Glasflaska med Dubbelvägg och bambulock, ett bra alternativ till plastflaskor. Tål både varma och kalla drycker. 2% av alla intäkter från denna flaska doneras till till: water.org.

 

The bottle

inom budget

Snygg BPA-fri flaska i tritanplast med lock i rostfritt stål. Öglan högst upp gör det enkelt att bära flaskan runt handen eller hänga den i. 23 cm hög.

 


bläckpennor

Visste du att en penna visas 5000 gånger under sin livstid? Det är 5000 visningsr av din logo!

 

True biotic bläckpenna

PRODIR

QS40 True Biotic sätter nya standarder för hållbarhet. Den är tillverkad av biobaserade, giftfria biopolymerer (PHA). Det är biologiskt nedbrytbart utan industriell kompostering - i havet eller i din egen trädgård.

 

bläckpenna

Antibakteriel

Antibakteriell penna gjord av ABS med en solidt clip. Den antibakteriella behandlingen minskar bakterier på pennan. Certifierad enligt ISO 22196-standarden.

 

bläckpenna

Bambu

Tillverkad av bambu och vetehalm. Vetehalmblandningen på klämman är 40% vetehalm och 60% ABS.

 

bläckpenna med touchtop

Bambu

Bläckpenna med tryckfunktion, pekskiva och kromdetaljer. Tillverkad av bambu, ett naturligt material.

 


HÖRLURAR

Hörlurar är ett utmärkt verktyg för anställda. Kanske väljer ni en modell med tocuchkontroll? Eventuellt också med en ljuddämpare? Hörlurar är inte bara praktiska när man pratar i telefon utan också när det finns ett behov av att koncentrera sig och "stänga resten av världen".

 

TCL MOVEAUDIO S150 WHITE

NWTW10-3BLCEU4

Hörlurar med bra ljud, Bluetooth och touchkontroll. Hörlurarna slås på och ansluts automatiskt via Bluetooth när du tar ut dem ur fodralet och stänger av dem och laddas automatiskt när du lägger tillbaka dem. Hörlurarna är IPX4 vattenavvisande och den ergonomiska designen i örat garanterar optimal bärkomfort.

 

iBomb

YO5268

Trådlösa hörlurar som ger fantastisk ljudkvalitet. Med en enkel Bluetooth-anslutning får du möjlighet att lyssna på din favoritmusik helt trådlöst. Laddningsbart och kompatibelt med både smartphone, surfplatta och Mac / PC. Levereras i en presentförpackning med möjlighet till en logo.

 

Miiego Boom

Mi-boom

Headset från Miiego med otroligt bra ljudkvalitet och design. Överlägset ljud, utbytbara öronkuddar och lång batteritid. Öronkuddarna kan också göras med en logo.

 

TOUCHit-Over-Ear

SACKit

TOUCHit-hörlurarna är dansk design i högsta kvalitet. Fantastiskt ljus, brusreducering, Bluetooth och lång batteritid.

 


 

munskydd

Munskydd har blivit en större del av vår vardag och kommer också att vara det 2021. Hjälp de anställda att hålla infektionen nere!

 

munskydd

XIP265.895

Återanvändbar ansiktsmask i 320g / m2 (2 lager 160g / m2) bomull, gjord för att passa alla ansikten. Masken hindrar dig från att röra vid mun och näsa och minskar spridningen av saliv.

desinfektion

Utrusta kontoret med antibakteriell handtvätt, och i mindre format när ni är på språng. Vi kan också leverera dispensrar och ytbrickor till kontoret.

 

Handdesinfektion

Desinfektion

50 ml flaska med handsprit eller gel. Finns med egen etikett eller 1 färgat tryck på flaskan.

 

Desinfektionsservet-ter

Till mobil och tangentbord

En desinfektionsservett för  tangentbord, datormöss och annan elektronik. Servetten avlägsnar effektivt bakterier och smuts eftersom den innehåller 75% alkohol och därmed förhindrar spridning av infektion samtidigt som dina produkter desinficeras.

 

kontakta oss, så sätter vi ihop ett riktigt motivationskitt till dina anställda.

Tack för att du kontaktade oss