EMPLOYER BRANDING. MEDARBETARRESAN BÖRJAR MED EN SIGNATUR. FÖLJ UPP DINA MEDARBETARE MED EN PRODUKTMEDIA-PLAN.

Medarbetarresan börjar när den anställda skriver under sitt kontrakt. Produktmedia hjälper dig att tydliggöra både starten och resan vidare genom att ge den anställda något fysiskt som representerar företaget. Genom produktmedia kan du synliggöra interna värderingar och påbörja processen till att få en lojal och nöjd medarbetare.

 

PREBOARDING

En preboarding-process handlar om att förbereda och introducera nya anställda till företaget innan deras första dag på jobbet. Det kan vara att skicka ett välkomspaket, ta mått till arbetskläder, introducera medarbetaren till företagets kultur, förbereda medarbetaren på kommande upplärning och ge tillgång till verktyg och resurser som kommer att behövas när de börjar arbetet.

 

Klicka för produkter

 

ONBOARDING

Målet med onboarding är att ge den nyanställda de nödvändiga resurserna, kunskapen och stöttningen de behöver för att kunna utföra sitt arbete så effektivt som möjligt. Produktmedia bör vara en del av processen för att tidigt bygga en relation till verksamhetens varumärke och logo. Arbetskläder, datorväska, jacka - allt med företagets logo för att skapa känslan av genomskap och tillhörighet med organisationen.

 

Klicka för produktförslag

 

FÖRETAGSKULTUR

Produktmedia är ett effektivt verktyg för att främja och stärka företagskulturen. När anställda använder profilprodukter skapar det en känsla av gemenskap och samhörighet. Samtidigt bygger och stärker produktmedia verksamhetens varumärke då det ger ökad synlighet och uppmärksamhet.

 

 

MEDARBETARGÅVOR

Julklappen, sommargåvan, påskägget eller jubileumsgåvan ska säga något mer än bara tack för insatsen. Genom att välja rätt gåva som kommunicerar verksamhetens värderingar och vision om framtiden ger det medarbetaren en ökad känsla av tacksamhet, samhörighet och motivation.

 

 

VARDAGSMOTIVATION

Är effekten av en gåva större när mottagaren inte förväntar sig den? Hur låter en julkalender för att motivera genom hela december istället för en större gåva som julklapp? Spel till kontoret, en ny kaffekopp med graverat namn eller en praktisk och stilfull väska till datorn?

 

 

OFFBOARDING

Avsluta medarbetarresan på ett proffessionellt sätt. Alla tidigare arbetstagare är en potentiell referens, framtida kund eller ambassadör. 

 

Klicka för produktförslag

VILL DU LÄRA DIG MER OM MEDARBETARRESAN

Vill du lära dig mer om medarbetarresan och hur produktmedia kan användas som en effektiv marknadskanal för både nya och befintliga medarbetare? Kontakta en av våra projektledare.