om idé house of brands

Framgång handlar om att bli igenkänd!

VårA produkter skalL kommunicera

IDÉ House of Brands levererar profilprodukter, kläder,  gåvor, varumärken och kampanjprodukter B2B. Profilprodukter fungerar bäst när du väljer en produkt som understryker det mål som ditt företag eller organisation vill uppnå. Vi har över 30 års erfarenhet av att välja rätt produkter tillsammans med våra kunder och vi kan med trygghet säga- detta kan vi.

Genom att välja de bästa, mest seriösa och kvalitetsmedvetna samarbetspartnerna har vi uppnått en jämn och god kvalitet på alla våra leveranser. Många av våra partners har varit med oss ​​i över 30 år så vi har goda rutiner för att du ska bli nöjd.

Som vår kund har du kontakt med ett av våra säljteam. Genom att arbeta i team ser vi till att du alltid har en tillgänglig kontakt som känner till ditt företag och som snabbt och effektivt kan hjälpa dig med dina önskemål.

IDÉ är ISO-certifierad för kvalitet och miljö. Vi är också medlem i Initiativ för Etisk Handel, vars syfte är samarbete för handel som främjar mänskliga rättigheter, arbetstagares rättigheter, utveckling och miljö.

Vi är mycket angelägna om att leverera: rätt produkt, i rätt mängd, i rätt kvalitet och i tid.

VARFÖR VÄLJA IDÉ HOUSE OF BRANDS?
  • Marknadsledande i Norden med över 30 års erfarenhet.

  • Totalleverantör – koncept, design, produktion och logistik.

  • Vi tar samhällsansvar. Vi är IS0-certifierade samt medlemmar i Initiativ för Etisk Handel www.etiskhandel.no

  • Alla kunder får hjälp av ett fast säljteam, som känner dig och ditt företag och ger snabb och personlig service.

  • Vi är specialister på produktmedia. Vi har kunskap om vad som är viktigt för att produkterna skall ge bäst effekt och störst ROI.

  • Stor organisation i Sverige, Norge, Danmark och Finland och erbjuda Nordiska kundteam och avancerade logistiklösningar.

  • Showroom över hela Norden.