Om IDÉ House of Brands

Framgång handlar om att bli igenkänd

Vår framgång är ett resultat av gott samarbete med alla våra kunder. Det har gjort det möjligt för oss att leverera rätt produkter och service, komma med goda idéer, ge vägledning och värdefulla råd.

Profilprodukter fungerar bäst när du väljer en produkt som styrker de mål din verksamhet vill uppnå. Vi har över 30 års erfarenhet i att välja de bästa produkterna tillsammans med våra kunder och kan med trygghet säga att det här kan vi.

Totalleverantör av produktmedia

Vi hjälper dig hela vägen - från idé, design och koncept till produktion, lager och leverans. Vi gör naturligtvis kläder och produkter med profilering, men också gåvor, giveaways, expomaterial och specialproduktioner.

Vi är specialister på produktmedia. Det kommer genom lång erfarenhet och ständig uppdatering av trender på marknaden. Vi har kunskapen och tryggheten i att handleda dig till rätt produkt som också ger bäst effekt och störst ROI (Return On Investment).

Besök oss gärna för att enkelt se ett urval av våra produkter, känna på material och få nya idéer. Vi har showroom över hela Norden och i Sverige hittar du dom i Göteborg och Lund. Kom ihåg att vår webbshop alltid är öppen var än du befinner dig.

Webbshop och webblösningar

Vi har en gedigen webbshop där du både får överblick över vårt utbud och kan göra förfrågningar. Du kan välja mellan tryckmetoder som vi anser passa våra olika produkter och ladda upp filer för tryck direkt i ordern. En av våra erfarna medarbetare kommer då att granska din beställning, skicka ett erbjudande och ett digitalt korrektur. Den ber vi dig att bekräfta innan din order blir bindande för båda parter. Allt för att kvalitetssäkra din beställning.

IDÉ House of Brands driver och underhåller ca 120 onlinebutiker för våra kunder i Norden. För dig som önskar en specifik webbshop för just ditt företag kan vi skapa och administrera anpassade webblösningar. Där samlar ni era samtliga produkter för enkel beställning av era medarbetare.

Trygghet i alla led

I kontakt med IDÉ House och Brands blir du omhändertagen av ett av våra säljteam. Vi ser till att du alltid har en tillgänglig kontakt som känner ditt företag och kan ge dig snabb och personlig service. Vi väljer goda och kvalitetssäkrade samarbetspartners, många har varit med oss sen starten. Vi har därför goda rutiner för att försäkra att du blir nöjd.

Vi tar samhällsansvar och fokuserar på miljö, kvalitet och etisk handel i alla led. Vi är ISO-certifierade för kvalitet och miljö och medlemmar i Initiativ för Etisk Handel (IEH). Initiativ för Etisk handel har som syfte att samarbete inom handel ska främja mänskliga rättigheter, arbetstagares rättigheter, utveckling och miljö.