Kick off och Events

Kick off är ett uttryck som används när ett arrangemang eller event markerar starten på något nytt. Oavsett om det är ett nytt år, en förändring i organisationen eller som en motivation för de anställda så är kick off det perfekta arrangemanget för att både motivera och inspirera.

Kick off är inte bara ett utmärkt event för att få med dina anställda på företagets interna identitet, det är också ett tillfälle att ge dem boost och motivation. Vi står redo att hjälpa dig med årets kick off för att se till att ditt evet får önskad effekt hos dina anställda. Vi hjälper dig inte bara med klädseln utan med ALLT du behöver för att kickstarta ditt event. Vad sägs om anteckningsböcker med årets mål? Banderroller och beachflags med er logo? Ballonger och servetter? Trycksaker och påsar?

Vi har urvalet och tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för er. Ingen utmaning är för stor eller IDÉ för svår, vi hjälper der med allt!

Komihåg-lista Kick off

Oavsett om ni är en stor eller liten organisation så är Kick off ett bra arrangemang av flera olika anledningar. Det är ett evenemang som lyfter dina anställda och stärker dem professionellt, liksom att det kan bidra till att öka motivation och sammanhållning inom företaget. Innan du börjar planera och genomföra är det klokt att tänka på följande:

 • Klädsel
  En gemensam klädsel hos dina anställda ger en känsla av tillhörighet samtidigt som det bygger företagets interna och externa identitet. Möjligheterna är många och du kommer långt med enkla lösningar som nyckelband och hoodies eller t-shirts. Ni kan också skapa ett helt koncept med återkommande element för företagets alla kläder.
 • Profilering
  Bechflags, montrar/pressväggar, banderoller och andra expoprodukter är effektiva på Kick off för att synliggöra företagets profil och andra viktiga budskap som du vill kommunicera med medarbetare eller affärspartners.
 • Pennor och block
  Det finns ofta anledning att skriva ned saker på en Kick off. Därför är det smart att ha anteckningsblock, pennor och andra skrivmaterial. Självklart profilerade med företagets logotyp eller slogan.
 • Giveaways
  Varför inte ge personalen profilerade små presenter? Det ger både glädje och motivation bland de anställda att få till exempel vattenflaska, energibar, godis och andra relevanta produkter med din profilering. Satsa på produkter du hade köpt oavsett och ta chansen att profilera dem med önskat budskap.