Lediga tjänster i STOCKHOLM OCH Lund

IDÉ House of Brands är nordens största leverantör av produktmedia. Företaget etablerades i Norge 1987 och finns idag representerade i Norge, Sverige, Danmark och Finland. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Koncernens huvudkontor ligger i Dröbak, Norge.

 

Projektkoordinator till IDÉ House of Brands i stockholm

Vi söker en ansvarstagande, driven och trivselskapande Projektkoordinator till vårt kontor i centrala Stockholm.

Det krävs en stor portion självständighet och förmåga att arbeta i ett mycket högt tempo med många olika projekt igång samtidigt. Ingen dag är den andra lik och arbetsuppgifterna är varierande och du tvekar inte att hjälpa till där det behövs.

Här är det du som är motorn i att få saker och ting gjorda och du är en person som gillar att ta initiativ, hitta lösningar och samtidigt ha kontroll och ansvara för hela processen. Du är både noggrann och snabb och att vara ”spindeln i nätet” är den roll du trivs bäst i.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Orderhantering och leveransbevakning
Korrekturhantering
Kund- och leverantörskontakter via telefon och mejl
Inköp, kalkylering och fakturering
Frakthantering
Stöd åt projektledarna
Allmänna kontorsuppgifter

Det är ett krav att du har mycket god datorvana samt en talang för administration. Kunskaper inom officepaketet samt Adobe progammen, främst Illustrator och Photoshop är meriterande. Du har lätt att lära dig nya system och du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift då vi arbetar med kunder och leverantörer ifrån hela världen. Vi erbjuder ett jobb i ett expansivt företag med god arbetsmiljö i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Provanställning tillämpas i 6 månader. Heltid 37,5 tim/v. Fast lön. Intervjuer sker löpande.

Välkommen att maila oss din ansökan med CV, foto och personligt brev till anders.ekvall@idegroup.se Märk ansökan med "Projektkoordinator Stockholm".

Ser fram emot din ansökan
Anders Ekvall, VD 
IDÉ House of Brands Sweden AB
anders.ekvall@idegroup.se
+46 707 107610

 


WEBSHOPSKOORDINATOR TILL IDÉ HOUSE OF BRANDS I LUND

P.g.a. stor efterfrågan på våra kundanpassade webshopslösningar söker vi nu noggrann, effektiv och trivselskapande webshopskoordinator till vårt kontor i Lund.

Du gillar att arbeta i ett högt tempo med många olika projekt igång samtidigt. Din huvuduppgifter är att hantera webshopsorder, inköp till lager, kundservice via mail och chatt, uppdateringar och underhåll av webshopsplattform och vara ett stöd till projektledarna för att ge högsta möjliga service mot våra kunder.

Du är både noggrann och snabb, gillar att ha kontroll och har förmågan att ta initiativ för att hitta lösningar. Du har lätt att lära dig nya system. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift då vi arbetar med kunder och leverantörer ifrån hela världen. Vi erbjuder ett jobb i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter, och en arbetsmiljö i trevliga lokaler.

Heltid 37,5 tim/v. Fast lön. Provanställning tillämpas i 6 månader. Intervjuer sker löpande.

Välkommen att maila oss din ansökan med CV, foto och personligt brev till anders.ekvall@idegroup.se Märk ansökan med "webshopskoordinator Lund".

Ser fram emot din ansökan
Anders Ekvall, VD
IDÉ House of Brands Sweden AB
anders.ekvall@idegroup.se
+46 708 107610