Malmö stad

profilprodukt för malmö stad skål
profilprodukt för malmö stad skål
profilprodukt för malmö stad retap flaska
profilprodukt för malmö stad choklad
profilprodukt för malmö stad kopp

År 2013 startade vår resa tillsammans med Malmö stad efter en vinst i upphandlingen om hållbara profilprodukter, presenter och give-aways. Ett tätt samarbete påbörjades och en ny resa startade. Malmö stad har höga krav på miljö och materialval. Ett krav som vi återspeglade med miljömärkta kläder och många produkter av återvunna material. Som en del av Malmö stads hållbarhetsutveckling har det utvecklats en rad unikt designade produkter. En särskilt uppskattad produkt är en specialdesignad skål i återvunnen kristall.

Malmö är en sprudlande, brokig och blomstrande plats fylld av kreativitet och passion med ett starkt fokus på hållbarhet. Med detta i åtanke har glaskonstnären Jonas Torstensson och illustratören Jennie Johnson skapat denna skål speciellt för Malmö stad. Skålen är munblåst på ett svenskt glasbruk vilket gör varje skål unik till sin form. I hållbarhetens anda har glaset smälts i en eldriven ugn och själva skålen är gjord av återvunnen miljökristall som är ett spill från glasbrukets ordinarie tillverkning och annars skulle kasseras.

Jennie Johnsons mönster användes inte bara på kristallskålen. Det blev även motiv på en rad andra produkter så som tygkasse, bricka, muggar samt glas- och grytunderlägg. Kristallskålen och de andra produkterna har uppskattats av många inom kommunen och många har fått bära med sig skålen som ett fint minne av Malmö stad efter en födelsedag, avtackning, pensionering eller annat skäl för denna gåva.

Efterfrågan som Malmö stad hade var ett unikt utseende på en rad produkter som ska kunna användas som gåvor.
 

År 2018 fick vi förnyat förtroende då vi vann en förnyad upphandling vilket innebär att vårt goda samarbete med Malmö stad fortsätter. Detta är vi mycket glada och stolta för. 
profilprodukt för malmö stad tygkasse
profilprodukt för malmö stad choklad
profilprodukt för malmö stad bricka
profilprodukt för malmö stad skål
profilprodukt för malmö stad kopp
profilprodukt för malmö stad pappåse