Uniform och arbetskläder till alla branscher

Uniform och arbetskläder ger anställda både motivation och en känsla av gemenskap, samtidigt som det bidrar till ökad synlighet. Vi skapar kreativa och moderna kollektioner samtidigt som vi värnar om kvalitet och hållbarhet. Flexibla lösningar och hög kvalitet är i fokus både när det gäller logistiklösningar och kundservice.

Enkel uniform - passar de flesta branscher

Med enkel uniformering menar vi arbetskläder som huvudsakligen levereras från lager. Det är en lösning som passar de flesta verksamheter men särskilt små och medelstora företag som då enkelt kan hjälpa sina anställa med arbetskläder. Allt från restauranger, fastighetsmäklare, banker, kontor, butiker, lager, hantverkare och andra serviceyrken.

Fördelen med att ta produkter från lager är att vi kan leverera snabbt och att du inte behöver förpliktiga dig till ett stort antal. Detta ger dig både flexibilitet och låg risk. Vi har många partners och kan leverera uniformer och kläder för alla branscher, från robusta arbetskläder till stiliga dresser. Även om vi sätter ihop en kollektion från lager kan vi sätta ihop kombinationer av plagg och färger så att helheten känns unik. Det är också möjligt att göra enkla justeringar av plaggen som att ändra färgen på knapparna i skjortan, tillföra broderi eller logotryck. Med små medel blir plagget mer unikt och stärker företagets profil.

Anpassade uniformer - det bästa från två världar

Med anpassad uniform menar vi en kombination av lagervaror och skräddarsydda arbetskläder i egen design och färg. Företaget får unika produkter utan att göra för stora investeringar. Leveranstiden för lagervarorna är kort och utbudet av alternativ för specialtillverkade varor är stort. Vi hjälper till med design och idéer baserade på din profil och vad du vill förmedla genom dina arbetskläder / uniform. Med all uniformering, oavsett om den är från lager eller om den är specialtillverkad, kan vi hjälpa dig med goda idéer baserade på din budget.

Kontakta oss gärna för ett informellt samtal om vad som krävs för att förverkliga dina tankar och idéer.

Specialproducerade uniformer

Väljer du att specialproducera din uniform har du mängder av möjligheter. Oavsett om du har en befintlig kollektion eller vill skapa en, har vi projektledare som är experter på området och kan vara med på allt från idéer till målsättning. För befintliga kollektioner kan vi tillsammans med dig titta på möjligheter vad gäller allt från material, snitt, design, tillbehör eller pris. Vill du skapa en helt ny kollektion kan vi hjälpa dig under hela processen. Från IDÉ-stadiet till att plaggen bärs av personalen. Tillsammans tittar vi på mönster och idéer baserade på din profil och vad du vill förmedla genom dina arbetskläder / uniform. Vi skapar en unik design som är anpassad till din kommunikation, vilket stärker din marknadsföring.

Specialproduktion kräver ett visst minimumantal men priset per plagg är ofta lägre än vid köp av lager. Detta kommer att variera från produkt till produkt. Den stora fördelen är att vi har möjligheten att anpassa produkterna till användaren och inte minst till användningen.


 

Arbetskläder

Vi levererar arbetskläder med rätt certifieringar i alla prisklasser. Vi vet att rätt arbetskläder är avgörande i en vardag som innebär fysiska påfrestningar. Korrekta material i kombination med god funktion är essentiellt för att arbetet ska kunna utföras. Vi har därför valt att uteslutande arbeta med de bästa i branschen som tar detta på allvar.

Vi kan leverera hela set från underställ till ytterjacka, sommar som vinterkollektion. Som totalleverantör av profilprodukter kan vi också leverera väskor, termos, matlådor med mera för att dina anställda ska få med det lilla extra ut på jobbet.


 

Logistik

Utifrån antalet anställda varierar logistiken för hur arbetskläderna/uniformen distribueras och kompletteras. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för dina behov och din personal. Vår erfarenhet visar att för de större företagen med arbetsplatsen spridd över landet kan en webbshop vara ett bra alternativ. Då kommer ett dedikerat team att driva onlinebutiken samt ha all kommunikation med lager så att dina olika avdelningar får sina beställningar vid rätt tid. Vid behov av komplettering kontaktar vi dig för att stämma av antal produkter. Ett annat alternativ kan vara mindre utskick till samtliga av dina kontor. Vi anpassar oss efter dig och er, det här är vi bra på!

lager og logistikk

Urval av uniform och konfektion

Skjorte dame
Ullkåpe dame
Blazer dame
Blazer herre
Konfeksjon herre
Vest herre