Webbshop och logistiklösningar

Samla ett utbud av profil- och reklamprodukter för din verksamhet genom någon av våra lösningar. IDÉ House of Brands driver och underhåller ca 120 onlinebutiker för våra kunder i Norden. Vi har etablerat och drivit webshopar i över 15 år, och behovet av onlinebutiker och digitala beställningslösningar ökar hela tiden.

Vi arbetar med en PIM-lösning som ett centralt arkiv för produktinformation och ett digitalt resurshanterings- och innehållshanteringssystem. Detta ihop med Magento som är en av de största och mest kända nätbutiksplattformarna idag. Vi har investerat i dataintegration av våra system så att order i onlinebutiker skickas till vårt ERP- och CRM-system och därefter vidarebefordras till våra logistikpartners i olika länder

Responsiv design

Våra onlinebutiker har en responsiv design, vilket betyder att layouten anpassas efter vad du använder för enhet. Det är lika lätt att använda butiken oavsett om du besöker den genom mobiltelefon, surfplatta, bärbar eller stationär dator.

Vi har en inhouse web-master och utvecklar hela tiden nya funktioner för att tillgodose våra kunders behov. Bakom de tyngre utvecklingsjobben har vi en professionell partner och vi arbetar kontinuerligt med förbättring. Vi integrerar med olika system, punchout med eller utan roundtrip, single sign on och poäng/rewards för våra butikslösningar.

Vår butikslösning integrerar med DIBS för att enkelt kunna använda sig av kortbetalning. Trender och teknik inom e-handel växer hela tiden, och 2018 ser vi fram emot att erbjuda betalning genom bland annat Swish.

Låter det krångligt?

Vi menar att vi på ett enkelt sätt, för både dig och oss, skapar, underhåller och administrerar din verksamhets webbshop. Kontakta oss för ett samtal om din verksamhets behov.

Magento logo          Pimcore logo          DIBS logo