Nordic E-commerce Coordinator, Stockholm

Vill du arbeta i nordens ledande företag inom en spännande och rolig bransch?
Har du intresse och kunskap inom CMS/PIM och ett brinnande intresse för kundservice med en administrativ ådra?
Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Tjänsten som Nordic E-commerce Coordinator innebär att du kommer arbeta i ett nordiskt team med några av våra största kunders webshoppar. Vi söker dig som är kommunikativ, brinner för att ge kunderna en god service och har förståelse för e-handel.

ANSÖKAN

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan. Skicka CV och personligt brev till: sofie.loberg@idegroup.se

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm.
Start efter överenskommelse.

 

OM TJÄNSTEN

I rollen som E-commerce Coordinator är du en viktig länk mellan kunderna, våra kundansvariga projektledare och våra leverantörer. Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:

  • Orderhantering
  • Inköp och lageroptimering
  • Uppdatera innehåll i webshopar
  • Vara behjälplig vid övrig orderhantering

OM DIG

För att vara lyckosam i rollen som E-commerce Coordinator ser vi gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Då vi både har svenska, nordiska och internationella kunder måste du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Som person ser vi gärna att du är initiativrik, självgående, prestigelös och gillar ett högt tempo. Du kommer att samverka både med kontorskollegor i Stockholm och jobba i ett team med representanter från Norge, Danmark och Finland.  Du kommer in i en organisation med korta beslutsvägar därav ser vi gärna att du är flexibel som person, kan hantera flera saker samtidigt och bidrar med positiv energi till gruppen.

OM IDÉ HOUSE OF BRANDS

Med en omsättning på ca 600 MKR, verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island, och ca 150 medarbetare är IDÉ House of Brands Nordens ledande leverantör av produktmedia: Profilprodukter, profilkläder, expoprodukter, gåvor, arbetskläder mm. Koncernens huvudkontor ligger i Dröbak, Norge. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Mölndal och Lund.

INTRESSANT?

Skicka CV och personligt brev till: 

sofie.loberg@idegroup.se