Våra designtjänster

Behöver du designhjälp? IDÉ House of Brands har en egen designavdelning som kan hjälpa dig med små som stora uppgifter.

Avdelningen har lång erfarenhet av det mesta inom design och arbetar dagligen med att bygga koncept, profilera artiklar, designa kläder, sätta upp redaktionellt innehåll och utveckla nya logotyper

Utvecklar designkoncept

Vi utvecklar koncept utifrån ditt budskap och din målgrupp. Det grafiska anpassas för att kommunicera effektivt i alla kanaler, våra designers har erfarenhet från såväl tryckta som digitala medier.

logotyp på förkläde och personal i sal

Design för branding

Har du ett nystartat företag? Behöver du en ny logotyp för ett projekt eller rusta upp din grafiska manual? Vi har erfarenhet av att utveckla både helt nya logotyper och designmanualer och att redesigna befintliga.

Design av trycksaker

Vi designar företagspresentationer, kataloger, tidningar, broschyrer och visitkort, för att nämna några. Trycksaker slår större med genomtänkt design. Oavsett om det är redaktionellt innehåll för en tidning eller katalog, eller en företagspresentation som ska övertyga. Vi använder kundens manual för grafisk profil och anpassar produkterna efter kundens önskemål.

katalog, visitkort och broschyr
cyklist i IDÉ sportkläder och träningskläder med tryck

Design av sportkläder

Specialdesignade tränings- och fritidskläder bygger företagets varumärke både internt och externt. Våra designers skapar allt från enklare plagg till större kollektioner. Vi har bland annat arbetat med Tine Fotballskole och Tinestafetten, samt hela kollektioner för Toyota, Sopra Steria, Cirkle K och Mjøsbil AS.

Kontakta oss med dina önskemål