UNIFORM OCH ARBETSKLÄDER

Den typ av kläder anställda bär påverkar kundens första intryck. Vi skräddarsyr uniformer och företagskläder för att stärka ditt varumärke.

20 sekunder sägs det ta för en potentiell kund att bilda sig en uppfattning om ett företag eller varumärke. En gemensam klädsel förstärker intrycket av ett team, samtidigt som det effektivt kan öka medvetenheten och förtroendet för ett varumärke.

Kläder för alla branscher

IDÉ House of Brands levererar kläder och konfektion för alla branscher. Detaljhandel, reception, lager, transport, sjöfart, service och branscher som kräver tåliga arbetskläder. Vi hjälper dig med allt från logistik och planering till att säkerställa följande av regelverk.

 

FÖRDELAR MED GEMENSAM KLÄDSEL

 

 • Ger ett gott första intryck
  Klädseln hos medarbetare påverkar hur företaget uppfattas
   
 • Effektiv branding
  Vem är bättre på att marknadsföra ett företag eller varumärke än dess medarbetare?
   
 • Förtroendeingivande
  Det ska inte finnas något tvivel om vem de anställda representerar i möte med kund

 

 

UNIFORM

Vi är intresserade av vilka funktioner som utgör en bra uniform. En bra uniform ger ett professionellt intryck, profilerar verksamheten och ger medarbetarna en känsla av tillhörighet.

ENKEL UNIFORM -
för de flesta branscher

 

Med enkel uniform menar vi arbetskläder som i huvudsak levereras från lager. En lösning som passar de flesta men öppnar särskilt för små och medelstora företag att klä sina medarbetare. Restauranger, fastighetsmäklare, banker, kontor, butiker, lager, hantverkare och olika typer av serviceyrken är några exempel på branscher. Fördelen med leverans från lager är snabb leverans och inga krav på stora kvantiteter. Detta innebär låg risk för dig samtidigt som det ger flexibilitet.

Även om vi sätter ihop en kollektion från lager kan vi skapa unika kombinationer av plagg och färger. Förutom att profilera kläderna genom brodyr eller tryck går det att göra enkla justeringar av plaggen som att ändra färg på knappar i en skjorta. Små medel som gör stor skillnad och styrker ditt företags visuella identitet.

ANPASSAD UNIFORM -
det bästa från två världar

Med anpassad uniform menar vi en kombination av lagerartiklar och specialtillverkade arbetskläder i egen färg och design. Din verksamhet får unika produkter med god synlighet.

Leveranstiden för lagervarorna är kort samtidigt som specialtillverkade artiklar ger utrymme för stor variation. Utifrån din profil och vad du vill förmedla kommer vi med idéer och design.
 

 

 

ANPASSAD UNIFORM -
det bästa från två världar

 

Med anpassad uniform menar vi en kombination av lagerartiklar och specialtillverkade arbetskläder i egen färg och design. Din verksamhet får unika produkter med god synlighet.

Leveranstiden för lagervarorna är kort samtidigt som specialtillverkade artiklar ger utrymme för stor variation. Utifrån din profil och vad du vill förmedla kommer vi med idéer och design.

Personer i olika arbetskläder
Kläder för Statens Vegvesen

SKRÄDDARSYDD UNIFORM - för dig som är speciell

 

Väljer du att skräddarsy din uniform har du flera alternativ. Vi hjälper dig både om du redan har en kollektion att utgå från eller vill skapa en ny. För befintliga kollektioner diskuterar vi dina alternativ vad gäller allt från material, snitt, mönster, tillbehör och pris. Vid utformandet av en ny kollektion är vi med dig genom hela processen. Vi skapar en unik design anpassad till vad just du och ditt företag vill kommunicera.

Skräddarsydda specialproduktioner kräver ett visst minimiantal, men priset per plagg är ofta lägre än vid köp av lagerartiklar. Det varier från produkt till produkt. Den stora fördelen är att vi kan anpassa kläder och produkter till både användaren och inte minst till användningen.

ARBETSKLÄDER

Arbetskläder är en bred term. Den täcker allt från kläder med flamskydd och hög synlighet till mer traditionella arbetsbyxor och fleecejackor.

Även utrustning som hörselskydd, skyddsskor och arbetshandskar är viktigt i många yrken. Vi har ett brett urval av allt detta anpassat till alla branscher, självklart profilerat efter dina önskemål.

RÄTT MATERIAL OCH GOD FUNKTION

IDÉ har ett stort nätverk av partners och vi levererar arbetskläder med rätt certifiering i alla prisklasser. Rätt arbetskläder är avgörande i en vardag med olika påfrestningar och tungt fysiskt arbete. Material och funktion är vitalt och därför har vi valt att uteslutande arbeta med de bästa i branschen. Vi kan leverera hela set från underkläder till ytterjacka och arbetskläder för både sommar- och vinterkollektion. Som totalleverantör av produktmedia levererar vi gärna profilprodukter som termosar och lunchlådor, påsar och väskor för att ge de anställda det lilla extra.

Vårt mål är att du som kund ska göra det du gillar bäst, så fixar vi det dina anställda behöver för att både trivas och göra bästa möjliga arbete.

HÅLLBAR PRODUKTION

Varje dag levererar vi ett brett utbud av produkter till företag runt om i världen. Vårt mål är att minimera den potentiella negativa inverkan av vårt arbete på människor, samhälle och miljö.

Miljö och etik är viktigt för oss. Även om flera av våra kläder tillverkas i asiatiska länder har vi en nära dialog med producenterna. Vi besöker fabrikerna årligen för att kontrollera att kontrakt och uppförandekod följs.

Vår inköpsavdelning arbetar nära våra partners för att skapa långsiktiga leverantörskontakter och säkerställa hållbara affärsmetoder. Vi ser alltid till att våra produkter är spårbara, inte innehåller farliga kemikalier samt att de uppfyller lagstadgade krav för produktmärkning.

LÄS MER OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE