Profilprodukter stärker ditt varumärke

Profilprodukter, profilartiklar, reklamprodukter, merch, giveaways… kärt barn har många namn. Gemensamt är att de alla ökar din synlighet, stärker ditt varumärke och bygger relationer.

Målet med all marknadsföring är att nå en mottagare med ett budskap. Genom noga utvalda profilerade produkter kan du skapa längre livslängd för ditt budskap, jämfört med en traditionell reklamkanal. Det är också stor chans att produkten används om och om igen. Det är detta som är det unika med produktmedia.

Varför profilprodukter?

Ökad synlighet

Bygger varumärken

Bygger relationer

Mottagarens nytta av produkten

Din mottagare ska vilja använda produkten, det är en av de viktigaste utgångspunkterna i valet av profilprodukt. Vi har profilkläder från hoodies och träningskläder till konfektion och tåliga arbetskläder. Hos oss hittar du populära profilartiklar till kontoret som block och pennor, laddare och usb-minnen, muggar och vattenflaskor med tryck. Men också mer tjusiga artiklar som märkesvaror och jubileumsgåvor. Du kan trycka din logo, slogan eller ett specifikt budskap. Utbudet är närmast oändligt, ägna tid åt att kika i vår webbshop och hitta profilprodukter du annars aldrig tänkt på!

Vi arbetar långsiktigt med våra kunder. Kontakta oss för strategisk hjälp när du planerar för användning av profilprodukter, till exempel i början av året eller i början av ett projekt. Vi arbetar gärna med hela koncept och vill lära känna våra kunder. Då kan vi tillsammans hitta de perfekta produkterna med tryck som passar just era mål.

Vi tror på "Den röda tråden" 

En profilprodukt är som mest effektiv när den speglar verksamheten bakom. En keps med logo är inte bara en keps, en penna med tryck är inte bara en penna och en profilerad väska är inte bara förvaring.

Produkterna kommunicerar genom både design, tryck och kvalitet. Det finns några saker som mottagaren värderar mest i en profilprodukt, skriv upp dem på en post-it!

  • Användbar
  • God kvalitet
  • Snygg design
  • Att produkten ges vid rätt tillfälle
Person med kläder som matchar penna i blå nyanser