HOUSE OF BRANDS GIFTCARD

En uppskattad och mer hållbar företagsgåva

Vi har ett mycket brett sortiment från flera olika varumärken med många olika val på våra gåvokort för företag. Detta gör att mottagaren av gåvokortet alltid hittar något som de tycker om. Ett mer hållbart val då varje present blir uppskattad och använd.

Dessutom skänker IDÉ House of Brands 10 kr till SOS Barnbyar för varje gåvokort ni beställer. På så sätt bidrar ni till SOS Barnbyars viktiga arbete. Tänk på att vi även kan specialdesigna utformning av gåvokort och beställningssida från 50 st, vilket gör gåvan mer personlig och budskapet tydligare. Kontakta oss så berättar vi mer!

SOS Barnbyar logo i orange

Vi stödjer SOS Barnbyar. Tillsammans kan vi se till att inget barn växer upp ensamt. Att de istället växer upp med nära relationer så att de kan bli sitt starkaste jag. Vill du läsa mer om SOS Barnbyar gå gärna in på sos-barnbyar.se

 

VARFÖR VÄLJA GÅVOKORT SOM JULGÅVA?

Brett sortiment 

Vi samarbetar med flertalet olika varumärken, för att gåvokortet ska innehålla ett så brett soritment som möjligt i de olika värdekategorierna. Exempel varumärken som gåvokorten innehåller är Rituals, Samsonite, Lexington, Georg Jensen och Kay Bojesen. Sortimentet fylls på och uppdateras löpande efter säsong.

Logga gärna in med testkoderna för att se det tillgängliga sortimentet. 

houseofbrandsgiftcard.com

Flexibla lösningar

Våra gåvokort trycks i en digital tryckpress, så det finns möjligheter att lägga till en hälsning eller logotype på insidan av gåvokortet. Detta ingår vid köp av minst 50 gåvokort. Önskar du egen design på gåvokortet återkommer du med en önskad design eller så kan vi bistå med designhjälp mot en avgift.

Vid köp av minst 50 gåvokort ingår även möjlighet att specialanpassa inloggningssidan med en hälsningsfras och logotyp. Det finns även möjlighet att lägga in en videohälsning för att göra det extra personligt.

Kundservice och support

Vi finns här för dig under hela processen för att leda dig genom ditt val av gåvokort till dina anställda. Vi guidar dig genom alla möjligheter att personifiera gåvokortet och vilken typ av distribution som passar dig bäst.

När mottagaren tagit emot gåvokortet finns det en kundtjänst som nås via inloggningssidan. Denna kundtjänst är bemannad av de som skickar ut paketen av den valda gåvan och kan således svara på de flesta frågor som kan uppstå. 

House of Brands Giftcard 240

PRIS: 240 KR EX MOMS
FRAKT: 79 KR/KORT

FRAKTEN ÄR KLIMATKOMPENSERAD

SE SORTIMENT PÅ GÅVOKORT
KOD: HOB-240

Köp HOB Giftcard 240

House of Brands Giftcard 400

PRIS: 400 KR EX MOMS
FRAKT: 79 KR/KORT

FRAKTEN ÄR KLIMATKOMPENSERAD

SE SORTIMENT PÅ GÅVOKORT
KOD: HOB-400

Köp HOB Giftcard 400

House of Brands Giftcard 600

PRIS: 600 KR EX MOMS
FRAKT: 79 KR/KORT

FRAKTEN ÄR KLIMATKOMPENSERAD

SE SORTIMENT PÅ GÅVOKORT
KOD: HOB-600

Köp HOB Giftcard 600

House of Brands Giftcard 800

PRIS: 800 KR EX MOMS
FRAKT: 79 KR/KORT

FRAKTEN ÄR KLIMATKOMPENSERAD

SE SORTIMENT PÅ GÅVOKORT
KOD: HOB-800

Köp HOB Giftcard 800

LOW IMPACT GÅVOKORT - ETT MER HÅLLBART VAL

Low Impact-kortet är ett ansvarsfullt val för dig som vill ge bort en gåva med lägre miljöpåverkan. Våra produkter är noggrant designade och utvalda med hänsyn till ansvarsfulla inköp. Vi använder återvunnet material eller material certifierade av globalt erkända organisationer. Ett noga utvalt sortiment på cirka 60 st val.

Alla artiklar på det här kortet är "low impact-val", som minimerar miljöpåverkan och som tagits fram i material av ansvarsfullt ursprung och med etiska tillverkningsmetoder. Genom att redovisa koldioxidavtrycket för varje produkt och tillhandahålla omfattande livscykel-analyser (LCA) gör vi det möjligt för kunden att ta ett medvetet köpbeslut.

PRIS: 400 KR EX MOMS
FRAKT: 79 KR/KORT

SE SORTIMENT PÅ GÅVOKORT
KOD: LOWIMPACT-DEMO

Köp HOB Giftcard Low Impact 400

ATT TÄNKA PÅ VID KÖP AV GÅVOKORT TILL PERSONAL

Hur många?

Om du beställer fler än 50 gåvokort ingår tjänsten att trycka en hälsning i kortet, samt att lägga till en hälsning på inloggningssidan.

Budget?

Vårt gåvokort finns i fyra olika valörer: 240, 400, 600 och 800 kr. Om du köper gåvokort till anställda är gåvan avdragsgill upp till 400 kr ex moms.

Leverans och frakt?

Det tillkommer en fraktkostnad på 79 kr/gåvokort. Frakten är klimatkompenserad. Denna fraktkostnad avser frakten hem av gåvan som beställs av mottagaren av gåvokortet. 

Egen design?

Egen design på gåvokortet är möjlig vid beställning av 50 st eller fler. Återkom med en egen design eller ta hjälp av våra designers mot en avgift. Standarddesign enligt bilder ingår alltid. 

Frågor?

Har du frågor eller funderingar gällande gåvokorten? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna vidare.

GÖR DET PERSONLIGT

EGEN DESIGN PÅ KORT OCH WEBB

Sätt er prägel på kortet och gåvosidan genom att lägga till en personlig hälsning. På gåvosidan går det även att lägga till videohälsningar, något som är mycket uppskattat!

 

 

Iphone som visar ett sms

GÅVOKORT SOM SMS

Vi kan sms:a ut gåvokortet direkt till mottagaren. Det enda vi behöver är en excellista med namn och mobilnummer.

iPad som visar gåvokort som PDF

GÅVOKORT SOM E-POST

Om du saknar mobilnummer till alla eller helt enkelt föredrar att kommunicera via e-post så kan vi skicka ut ett personligt mail till mottagaren.

Ett grått gåvokort med egen design

ANALOG LEVERANS AV GÅVOKORT

De fysiska gåvokorten är de mest traditionella. Det är treväligt att personligen räcka över en gåva till personalen och tacka för året. Vi kan dock även hjälpa till med utskick av gåvokort till hemadresser. 

Flera logotyper för olika varmärken

NÅGOT FÖR ALLA

UTVALDA VARUMÄRKEN

Våra gåvokort kommer med ett brett innehåll för att alla ska hitta något som de vill ha eller behöver. Varumärkena är av en bred blandning för att innefatta både praktiska produkter, designklassiker, smycken, mat och vardagslyx. 

Du kan logga in på respektive gåvokort för att se vilket sortiment just det kortet innehåller. Sortimentet uppdateras löpande efter säsong eller eventuell slutförsäljning av en viss produkt. Använd länken nedan tillsammans med respektive testkod: HOB-240, HOB-400, HOB-600 eller HOB-800.

houseofbrandsgiftcard.com