Key Account Manager, Nordic

HÄNG MED PÅ VÅR FORTSATTA FRAMGÅNGSRESA!

IDÉ House of Brands fortsätter sin offensiva satsning på den Nordiska och Europeiska marknaden. Vi vill nu stärka upp vårt team i ”Nordens huvudstad” Stockholm. Vi söker efter dig som brinner för att bygga nätverk och relationer och skapa värde för dina kunder genom produktmedia.

Kontakta oss redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

 

IDÉ House of Brands är Nordens största återförsäljare av produktmedia, i dagligt tal ofta benämnt profilreklam. Företaget etablerades i Norge 1987 och finns idag representerade i Norge, Sverige, Danmark och Finland och Island. Vi är ca 160 medarbetare på 14 kontor över hela Norden och koncernen omsätter över 600 MSEK. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Mölndal och Lund. Koncernens huvudkontor ligger i Dröbak, Norge. Vi har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor och är ISO-certifierat samt medlem i IEH – Initiativ for Etisk Handel.

Vi växer och söker nu nya medarbetare med utgångspunkt från vårt kontor i Stockholm. Vi är även öppna för diskussion om du önskar utgå från andra orter. Vi erbjuder ett jobb i ett expansivt och spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, god arbetsmiljö och fantastiskt trevliga kollegor.

 

NORDISK KEY ACCOUNT MANAGER, PRODUKTMEDIA
STOCKHOLM (MÖLNDAL, LUND)


I januari 2022 startade vi ett nytt team med anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland. Teamet är ansvariga för några av våra största kunder. Tycker du det vore givande att fortsätta utveckla teamet och få kollegor i hela Norden är detta en spännande tjänst för dig!

Vi söker dig som är en trivselskapande och relationsbyggande säljare med resultatfokus. Har du erfarenhet för att jobba med kunder i fler länder är Sverige är det en merit men det viktigaste är att du tycker om att arbeta i grupp med många olika projekt. Du är lösningsorienterad, gillar att ta egna initiativ samt har en känsla för struktur. Att resa ett par gånger per år till våra grannländer för att träffa dina nya kollegor tycker du låter roligt.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från kundkontakt till avslut och du är bra på att leda dig själv och i viss mån andra mot uppsatta mål. Du skall med hjälp av
det nordiska teamet hjälpa kunden skapa en enhetlig profil över landsgränser och koordinera större inköp. Du har stöd i det lokala säljteamet och även centrala stödfunktioner så som designavdelning, sälj- och marknadssupport, inköpsavdelning, ekonomiavdelning. m.fl.

Du har branscherfarenhet och har tidigare haft huvudansvar för egna kunder. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vill du veta mer eller har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta VD Anders Ekvall på tel. 0708-10 76 10  

Din ansökan med CV och personligt brev mailar du till anders.ekvall@idegroup.se
Vi hanterar självklart din ansökan konfidentiellt.

Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.