Köp Berkeleykläder och uniform hos IDÉ House of Brands

BERKELEY

Berkeley etablerades i Sverige 2005, med mottot "Devoted to quality". Varumärket levererar klassiskt hantverk av högsta kvalitet och precision i varje plagg för både dam och herr. Berkeley fokuserar på att designa tidlösa produkter som boostar ditt självförtroende. Klassiska och snygga produkter av bästa kvalitet finner du hos Berkeley.

IDÉ House of Brands är en stolt partner till Berkeley Company. Klä upp dina medarbetare i konfektion och profilkläder som håller länge. Tänk långsiktigt och välj produkter som gör att medarbetarna mår bra och trivs.

Visste du att Berkeley också har en Active-kollektion? Här hittar du träningskläder designade med komfort som första prioritet för att du ska må bra under träningspasset.

Vill du se Berkeleys kollektion i något av våra showrooms i Norden? Kontakta oss här.

Se vårt sortiment av Berkeley här
Konfektion och arbetskläder från Berkeley
Hitta profilkläder från Berkeley hos IDÉ House of Brands
Berkeley kläder och uniform
Grå Berkeley skjorte

KVALITETSPRODUKTER SOM HÅLLER

 

Berkeley kombinerar klassisk stil med det moderna, urbana och sportiga – här hittar du kläder för vardag, träning och finare tillfällen. Oavsett vad du har på dig ska plaggen ge dig en känsla av hög kvalitet med perfekt passform.

Genom att välja produkter som håller gör du också ett medvetet val med hänsyn till klimat och hållbarhet. Kvalitet innebär både att varje plagg håller längre och att dina medarbetare upplever produkten som mer exklusiv.

VARFÖR INVESTERA I UNIFORM OCH KLÄDER TILL ANSTÄLLDA?
 

  • Det ger ett bra första intryck

Hur dina medarbetare klär sig påverkar hur er verksamhet uppfattas. Se till att ditt varumärke uppfattas som du vill!

  • Effektivt byggande av varumärke

Vilka är bättre på att marknadsföra er verksamhet än de som arbetar för den?

  • Skapar förtroende

Kunder som möter representanter för ert företag ska aldrig tvivla på vem de representerar.


BÄSTSÄLJARE FRÅN BERKELEY - MED FOKUS PÅ KVALITET OCH DESIGN

IDÉ House of Brands är Nordens ledande leverantör av produktmedia och uniform för anställda. Vi har över 35 års erfarenhet av att hitta rätt produkt som kommunicerar ditt budskap både externt och internt. Genom att välja kvalitetsprodukter inom konfektion kan du vara säker på att dina medarbetare bär plaggen med stolthet varje dag. Samtidigt kan ett varumärke som Berkeley öka det upplevda värdet av ditt varumärke. Kom också ihåg att kvalitetsprodukter håller längre - vilket återigen är positivt för klimatet!

Läs mer om uniform

"BUY LESS, BUY BETTER"

Berkeley har sedan starten haft en vision om att skapa tidlös design av hög kvalitet så att du som väljer Berkeley kan bära plagget länge. Med miljö och hållbarhet i åtanke säger de "Köp mindre, köp bättre". Detta koncept innebär att konsumera färre plagg genom att välja kvalitetsprodukter som håller över tid. Detta visar Berkeley genom sitt sätt att arbeta med leverantörer och partners. Här fokuserar de på långsiktiga och ärliga relationer med respekt, tillit och gemensamma värderingar. Detta sätt att göra affärer bidrar stort till att IDÉ House of Brands är mycket stolta över sitt partnerskap med Berkeley Company.

Alla partners måste följa Berkeley General Agreement, samt BSCI Code of Conduct. BSCI är ett världsledande initiativ för att förbättra arbetsförhållandena i leverantörskedjan. Dessutom är Berkeley noggranna när det gäller val av material. Detta för att minimera sitt klimatavtryck och se till att de använder material som är hållbart och etiskt producerade. De ser till att alla komponenter följer REACH, vilket säkerställer att produkterna inte innehåller skadliga kemiska ämnen. Berkeley arbetar varje dag för att förbättra sig där de kan och för en bättre framtid för allt levande – och en framtid där de kan bära sina kläder med stolthet.