iwear B2B on stock

iwear B2B sportkläder är IDÉ House of Brands egen sport- och fritidskollektion. Kollektionen består av tekniska kläder för löpning, skidåkning och fritidskläder samt accessoarer som väskor, pannband och mössor. Vi har ett utvalt sortiment av kvalitetsprodukter på lager som vi kan leverera snabbt, med eller utan din logotyp. Denna kollektion består av tekniska t-shirts och tights, träningsset av olika kvaliteter, fleece och andra plagg som kan användas som lager 2 samt ytterjackor. I våra showrooms kan du se iwear-produkterna. Våra säljare kan komma med bra förslag på hur produkterna kan märkas. iwear är designad, tillverkad och såld till företagsmarknaden utan kostsamma mellanhänder, så att du som kund får hög kvalitet till ett gynnsamt pris. Innovation och kvalitet bör prioriteras och värde för pengarna är högt prioriterat. Att fokusera på design ger produkten en konkurrensfördel i form av ökad funktionalitet, kostnadsbesparingar och produktdifferentiering.

Vektorgrafik används ofta för linjeteckningar, illustrationer och symboler för att tolkas entydigt, särskilt där budskapet ska presenteras på flera media. Å andra sidan, till exempel, kommer en fotografisk bild med alla dess nyanser inte att representeras av vektorisering.

 

iwear
Bjørnis drikkeflaske
Bjørnis refleks
Bjørnis matboks
Bjørmos lue
Bjørnis hals
Delta vaffeljern

iwear SMU "special makeup"

År 2019 utökade vi kollektionen och vi kan nu också erbjuda en SMU-Special Make Up-kollektion där du har möjlighet att ha din helt egna sport- och fritidskollektion designad i dina färger och med din logotyp och företagsanda.

Kollektionen produceras i Kina där leveranstiden för produktion normalt är lång. För att göra denna process enklare och samtidigt förkorta leveranstiden för våra kunder har vi i förväg valt textilkvaliteter som används i varje plagg. På detta sätt kan du vara säker på att du får plagg av god kvalitet som utvecklats i samarbete mellan fabriken och vår produkt- och kvalitetschef.

All vald kvalitet är testad och godkänd av vår kvalitetschef. De flesta är godkända enligt Ökotex-standarden 100, som ställer strikta krav för restgränser för kemikalier i produkterna. Vi besöker regelbundet de fabriker som används och kontrollerar deras BSCI-rapporter noggrant för att se till att de mänskliga rättigheterna skyddas i leveranskedjan.

 

iwear
iwear
iwear