E-commerce Coordinator, Lund, Mölndal eller Stockholm. Vikariat, 2 år.

Vill du arbeta i Nordens ledande företag inom en spännande och rolig bransch? Har du intresse för kundservice med en administrativ ådra? Då har vi det perfekta jobbet för dig!  

En av våra E-commerce Coordinators skall vidareutbilda sig inom E-com och logistik – detta innebär att vikariatet gäller från Juli/augusti 2024-Juni 2026.  Då vi är ett tillväxtbolag är möjligheterna till en fast tjänst efter vikariatet mycket goda.  

Vi söker dig som kanske är i början av din karriär och vill utvecklas inom e-handel. Du är kommunikativ, flexibel och brinner för att ge kunderna en god service. 

ANSÖKAN

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan. Skicka CV och personligt brev till: anders.ekvall@idegroup.se 

PLACERING OCH START

Tjänsten är placerad på något av våra kontor i Mölndal, Lund eller Stockholm. Alla i en mycket inspirerande och kreativ miljö. Start efter överenskommelse, senast aug 2024.

OM TJÄNSTEN

I rollen som E-commerce Coordinator är du en viktig länk mellan kunderna, våra kundansvariga projektledare och våra leverantörer. Bland arbetsuppgifterna kan nämnas: 

  • Support mot företagets B2B-kunder via mail, chatt och telefon 
  • Orderhantering webshopsorders 
  • Fakturering 
  • Inköp 
  • Kontakt med leverantörer, lagerpersonal och speditörer 
  • Övriga kontorsgöromål 

Vi arbetar i Microsoft Dynamics / FO som är ett viktigt verktyg. 

Längre fram när du är mer varm i kläderna kan det även bli aktuellt med följande arbetsuppgifter: 

  • Lageroptimering 
  • Uppdatera innehåll i webshopar 
  • Vara behjälplig vid övrig orderhantering 

OM DIG

För att vara lyckosam i rollen som E-commerce Coordinator ser vi gärna att du har intresse för och/eller erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Då vi både har svenska, nordiska och internationella kunder måste du behärska minst svenska och engelska i tal och skrift.  

Som person ser vi gärna att du är initiativrik, självgående, driven, prestigelös och gillar ett högt tempo. Du kommer främst att samverka med kollegorna i Stockholm, Göteborg och Lund, men även ha kontakt med koncernens olika bolag och kontor runt om i Norden.  Du kommer in i en organisation med korta beslutsvägar varför vi ser att du är flexibel som person, kan hantera flera saker samtidigt och bidrar med positiv energi till gruppen. Vidare är du noggrann i ditt arbete och besitter ett stort driv om att utveckla såväl dig själv som företaget.

OM IDÉ HOUSE OF BRANDS

Med en omsättning på ca 680 MKR och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island, och ca 210 medarbetare är IDÉ House of Brands Nordens ledande leverantör av produktmedia: Profilprodukter, profilkläder, expoprodukter, gåvor, arbetskläder mm. Koncernens huvudkontor ligger i Dröbak, Norge.  

I Sverige har vi kontor i Stockholm, Mölndal och Lund.  

INTRESSANT?

Skicka CV och personligt brev till: 

anders.ekvall@idegroup.se